11.3.09

HLR

Om 1,5 timme ska vi ha lektion i hjärt- och lungräddning. Wopeedoo!

Jag ser fram emot det sisådär mycket. Av någon anledning (läs: Vix är liten och klen) lyckas jag aldrig knipa ordentligt kring den där plastdockans näsa - så det pyser alltid ut luft där. Det har till följd att "min" plastdocka inte överlever...

Mäh!

7 kommentarer:

  1. Anonym11.3.09

    Vilket sammanträffande! Gick en HLR-utbildning i lördags och skulle egentligen gå en till med defibrillering imorgon, men kan inte. Jag har där emot problem med att få till den "rätta knycken". Jag tar i alldeles för lite i kompressionerna. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Haha, bästa är om vi HLRar ihop då! *fniss*

    Vi fick göra ett sexminuters test med kompressioner och blås. *överlevde*

    SvaraRadera
  3. Anonym11.3.09

    Skönt!
    Hoppas verkligen att jag aldrig behöver HLR:a någon. Skulle nog få panik och spränga offrets lungor eller dyligt...

    SvaraRadera
  4. Jag hoppas också på det - eller att jag inte är ensam OM jag råkar på någon som är i behov av HLR. I så fall kan jag säga "jag larmar - du hlrar". *bra på att delegera* :)

    SvaraRadera
  5. Anonym12.3.09

    Ha, ha...kommer ihåg det där. Jag fick dessutom göra det ihop med en massa tandhygienister eftersom jag inte kunde tillsammans med min klass. Vet att jag var väldigt fascinerad av tjejen framför mig som hade väldigt låga jeans samt stringtrosa. Ingen lyckad kombination vid HLR ; ) Agneta

    SvaraRadera
  6. Hahaha, kan tänka mig det! :D

    SvaraRadera
  7. Undrar vad ni använde för typ av dockor, eftersom ni haft näsproblem...jag är själv instruktör/huvudinstruktör i HLR och har inte upplevt det problemet.

    SvaraRadera