8.2.09

Jag undrar...

...hur det kommer sig att Mårran mitt i middagen känner att hon bara måste ställa sig upp på stolen och sjunga "Ekojje ekojje viftaaaar på haans faaaans" samtidigt som hon håller händerna i midjan och viftar på rumpan?

Jag undrar också hur det kommer sig att hon måste hålla händerna för ögonen när hon ber om mer tomat?!

Någon som vet? - Mårran gör det inte.

I dag var svärfar här för att mura upp lite till av murstocken i vårat blivande sovrum. Svärmor har sista tiden sickat med russinpaket var gång de träffar barnen - efter att jag hintat om att laktosintoleranta barn knappast har problem med förstoppning och att nötter kunde passa bättre skickade hon med nån liten påse med russin, nötter och torkade tranbär. Mårran surade - Wille mumsade! Underligt att hon surade egentligen, för hon är vääääldigt förtjust i cashewnötter annars. I dag var det bara bläää!

För att muntra upp alla som tycker att de har det lite spökigt hemma (som Mårran säger när det är stökigt) kommer en liten titt på vårt vackra sovrum:




Någon som röstar för att det är dags att dammsuga? ^^

7 kommentarer:

  1. Anonym9.2.09

    Inte jag! Dammsuger gör man först när dammråttorna biter en i knävecken!

    SvaraRadera
  2. Åh, då klarar vi oss ett tag till - vi har två katter som håller dammråttorna undan. :D

    SvaraRadera
  3. Anonym10.2.09

    Hon kanske anser att det kan vara lite pinsamt att käka tomat... så därför väljer hon att gömma sig innan hon frågar. :-)

    Kan du tala om för mig varför Eskil skriker ÖÖÖÖÖÖÖÖHHHH!!!!!! och viftar med armarna när han vill ha mjölk, trots att han kan teckna både mjölk och dricka?
    Man börjar bli lite lätt tinnitussad liksom...

    SvaraRadera
  4. Vad säg som att han leker kalv? Mööööh? Det ÄR ju faktiskt kalvmat om man ska vara petig. ;D

    Hannah har också haft perioder av EEEHEEEHEEEH och pek fast hon kan säga allt det hon velat ha. Lite lätt tinnitusvarning på det ljudet med. Kan det vara att de blir så ivriga och vill ha så mycket att de glömmer vad de vill ha kanske...

    SvaraRadera
  5. Anonym10.2.09

    Haha, nää, för när han menar kossa tecknar han det (mycket modifierat, men händerna nuddar åtminstone huvudet...) och säger "Buuuuu"...:! =D
    Men visst, det är ju "ko", han kanske menar "kalv", hehe..! =)

    Det är säkert iver det beror på. Orka förklara, när man kan skrika, liksom!

    SvaraRadera
  6. Ko och kalv är ju'nte samma - måste vara kalv, haha. ;D

    Tror med mest på iver - Wille kan fortfarande bli sån och då är han nästan 7. *suckar lite över tanken på att mårran kommer låta sådär så länge*

    SvaraRadera
  7. Anonym10.2.09

    glo in min blogg.. jag har dammsugit idag ;-)

    SvaraRadera